Vzw De Witte Berken wordt vzw O2

Vzw De Witte Berken wordt vanaf 6 december 2016 vzw O2!

Met bescheiden trots stellen wij u vandaag onze nieuwe naam voor: vzw De Witte Berken wordt vzw O2!

We wensen zuurstof en ademruimte te geven aan iedereen waarmee we een verbinding aangaan. O2 symboliseert onze dynamiek en is het bindend element tussen onze 2 Organisaties: OOOC De Wijzer en OVBJ De Witte Berken.

Onze nieuwe vzw-naam is niet de enige wijziging in onze organisatie. We sleutelden ook aan de naam van het OOOC: dit wordt nu OOOC De Wijzer in plaats van OOOC Centrum De Wijzer. Eveneens kreeg de leefgroep van de jongste kinderen in OVBJ De Witte Berken een nieuwe naam: Mozaïek in plaats van Ter Beke.

2016 was een jaar vol veranderingen... De zoektocht naar onze nieuwe naam en huisstjil was een logisch gevolg van alle andere wijzigingen: een nieuw directieteam, een nieuwe organisatiestructuur, nieuwe teams, nieuwe functies, een nieuw medewerkersbeleid etc. 

Alle informatie omtrent onze werking is vanaf vandaag te vinden op deze gloednieuwe website! Ook onze e-mailadressen zijn gewijzigd. Alle medewerkers zijn bereikbaar op voornaam.naam@vzw-O2.be. Voor algemene informatie kunt u terecht op info@vzw-O2.be

Veel surfplezier!