NIEUWS

Drie West-Vlaamse jeugdhulpvoorzieningen gaan samen in nieuwe organisatie XPLO

Jeugdhulpvoorzieningen Onze Kinderen uit Roeselare, De Korf uit Kortrijk en O2 uit Wervik smelten samen in nieuwe organisatie met de naam XPLO. Jeugdhulpvoorzieningen zetten de laatste jaren erg in op het werken op maat van de vragen van kinderen, jongeren en gezinnen. Ze doen dit binnen complexe wetgeving, met beperkte middelen en begeven zich op een krappe arbeidsmarkt. Reorganisatie van de jeugdhulp dringt zich dus op. De drie organisaties geven het voorbeeld.

Lees verder

Nieuw in ons aanbod van vzw O2: Rechtstreeks Toegankelijke Diagnostiek

Vanaf maart 2021 bieden we samen met het OOOC DE Luwte, naast ons reguliere aanbod, de mogelijkheid om ook rechtstreeks beroep te doen op onze module diagnostiek. We trekken daarvoor 45 dagen uit om intensief, samen met alle betrokkenen, te werken aan een haalbaar plan voor de toekomst. Alle vragen (of aanvraag folder) kan via info@vzw-o2.be.

Lees verder

Akoon is geboren!

Een mooi nieuw initiatief uit de samenwerking tussen vzw Onze Kinderen, vzw de korf en vzw O2! Deze werking staat voor: /// Partnerschap met, rond en in het gezin /// Focus op veiligheid van het kind /// Thuis (of in functie van een terugkeer naar huis) /// Vanuit aanwezige krachten in en rond het gezin "IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD" (Akoon = een Indonesisch dorp)

Lees verder

Trooper!

Ons sponsoren kan nu zelfs gratis!

Lees verder

Music for life!

Lees verder

Volg ons op FB!

Voor alle dagverse nieuwtjes verwijzen we met plezier door naar onze levendige Facebookpagina: Vzw O2 - Wervik

Lees verder

Vzw De Witte Berken wordt vzw O2

Vzw De Witte Berken wordt vanaf 6 december 2016 vzw O2!

Lees verder